Frankenstein (2015) – Online Subtitrat

Frankenstein (2015)

Viktor Frankenstein si sotia sa Marie sunt oamenii de stiinta care l-au readus la viata pe Adam: o creatura frumoasa dotata cu mintea unui copil. Din cauza unei probleme cu celulele, corpul si fata lui Adam sunt desfigurate. Frankenstein este decis sa il eutanasieze pe Adam insa realizeaza ca ii va fi greu deoarece acesta este deosebit de puternic. Adam reuseste sa scape din laborator. Insa, chiar daca asta si-a dorit, Adam realizeaza curand cat este de cruda lumea exterioara, cruda si terifianta.

Categorie 2015, Filme Noi, Filme Online, Horror, Thriller

Tag-uri filme 2015, filme horror, Filme Thriller, Frankenstein 2015, Frankenstein 2015 film online subtitrat, Frankenstein 2015 online subtitrat

Acum urm─âresti filmul Frankenstein (2015) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(39 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit