Evil Angel 2009 Film Online Subtitrat Gratis

Evil Angel 2009

Evil Angel 2009 Film Online Subtitrat Romana HD

Marcus (Kristopher Shepard) este un paramedic ce se ataşează emoţional într-o noapte în timpul serviciului de o femeie pe nume Emma Carillo (Rachel Emmers), o pacientă muribundă din cauza a cinci lovituri de cuţit. El încearcă să-i salveze viaţa, dar aceasta moare la spital. O pacientă care se afla în pragul morţii, Caroline Kuntz (JJ Neward), se trezeşte şi ucide două persoane, iar apoi fuge. Viaţa lui Marcus intră într-o spirală descendentă atunci când vede cum soţia lui, Carla (Ava Gaudet), îl înşeală cu un străin.
Împreună cu vestea că Emma a murit, Marcus este şi suspendat de la serviciu deoarece nu şi-a făcut bine meseria în a trata o prostituată ce şi-a pierdut viaţa. Înainte de-a se întoarce la serviciu, Marcus se duce la înmormântarea Emmei, încearcă apoi să-şi consoleze soţia ce doreşte să se sinucidă, iar apoi pică el însuşi într-o scurtă depresie. Detectivul Carruthers (Ving Rhames) este desemnat să ancheteze cazul lui Elizabeth, însă demonica şi răzbunătoarea Caroline continuă să ucidă în stânga şi în dreapta, ajungând chiar să-i omoare băiatul lui Carruthers.
Carruthers o interoghează pe mama lui Elizabeth şi descoperă că aceasta era o fată decentă care a devenit apoi abuzivă faţă de mama ei. Descoperind, de asemenea, despre Caroline că era o profesoară ce aproape a murit în urma unei crize, Carruthers îl interoghează şi pe Ray (Charles Halford), un bărbat ce pare să aibă legătură cu moartea fiului său şi care a fost plătit cu suma de 20 de mii de dolari pentru a o ucide pe Elizabeth.
Urmăreşte online filmul Evil Angel 2009 (Înger Malefic), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Evil Angel 2009 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Ok


Server OpenLoad


Server VideoMega

(48 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit