Escape from New York (1981)

Escape from New York (1981)

In 1997, Manhattan a devenit o imensa insula-inchisoare pe care trei milioane de detinuti s-au organizat in gasti rivale. In urma unui atentat, avionul presedintelui Statelor Unite s-a prabusit in mijlocul acestui penitenciar. Bob Hauk, cel care se ocupa de securitate, decide sa trimita un prizonier pentru a-l recupera. Acest detinut se numeste Sanake Plissken. Plasat in interior, acesta este nevoit sa isi croiasca drum printre cei mai periculosi infractori. Are doar cateva ore la dispozitie pentru a-l recupera pe presedinte, de a evita un incident diplomatic catastrofic si sa dezamorseze mini-bombele care au fost implantate in corpul sau.

Categorie Actiune, Filme Online, Filme Vechi, SF

Tag-uri Escape from New York 1981, Escape from New York 1981 film online subtitrat, Escape from New York 1981 online subtitrat, filme actiune, Filme SF, Filme Vechi

Acum urmăresti filmul Escape from New York (1981) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(10 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit