Escape from L.A. (1996)

Escape from L.A. (1996)

Faimosul “Big One” a avut loc in 1998 si a izolat Los Angeles de restul Statelor Unite. 15 ani mai tarziu, Statele Unite sunt conduse de un presedinte puritan si corect care trimite toti delicventii la Los Angeles, devenita cea mai periculoasa insula din lume. Cuervo Jones, un anarhist latino-american, conduce acest oras si are un singur gand in cap, acela de a neutraliza toate sursele de energie artificiala de pe planeta. In miisunea sa va fi ajutat de fiica presedintelui.

Categorie Actiune, Aventuri, Filme Online, Filme Vechi, SF

Tag-uri Escape from L A 1996, Escape from L A 1996 film online subtitrat, Escape from L A 1996 online subtitrat, filme actiune, Filme Aventuri, Filme SF, Filme Vechi

Acum urmăresti filmul Escape from L.A. (1996) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(15 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit