Enter the Void (2010)

Enter the Void (2010)

Oscar, un dealer de droguri si sora sa Linda, o stripteuza intr-un club de noapte, s-au mutat recent la Tokyo. Intr-o seara, in timpul unui raid al politiei, Oscar este atins de un glont. In timp ce corpul sau agonizeaza, spiritul sau refuza sa paraseasca lumea celor vii si rataceste prin oras pentru a veghea asupra surorii sale. Pe vremea cand erau copii, dupa moartea tragica a ambilor parinti, Oscar i-a facut o promisiune surorii sale, aceea ca nu o va parasi niciodata. De atunci, trecut, prezent si viitor se intretaie.

Categorie 2010, Fantastic, Filme HD, Filme Online

Tag-uri Enter the Void 2010, Enter the Void 2010 film online subtitrat, Enter the Void 2010 online subtitrat, filme 2010, filme drama, filme fantastice

Acum urmăresti filmul Enter the Void (2010) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(11 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit