Emma’s Chance (2016)

Emma’s Chance (2016)

Viata Emmei se schimba radical dupa ce se imprieteneste cu un cal abuzat de fostul sau proprietar. Emma este o tanara rebela care, dupa ce a intrat prin efractie in ferma si a calarit un cal pentru a-si impresiona colegii, a fost condamnata la munca in folosul comunitatii. Intamplator sau nu, a ajuns tocmai la ferma la care a comis infractiunea. Petrecandu-si timpul la ferma, Emma se ataseaza de Chance, un cal abuzat care nu lasa pe nimeni in afara de Emma sa il calareasca. Cand ferma este amenintata cu inchiderea, Emma pune la cale un plan de salvare.

Categorie 2016, Drama, Familie, Filme Noi, Filme Online, Sport

Tag-uri Emmas Chance 2016, Emmas Chance 2016 film online subtitrat, Emmas Chance 2016 online subtitrat, filme 2016, filme drama, filme familie, filme sport

Acum urmăresti filmul Emma’s Chance (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(15 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit