Die Fremde (2010)

Die Fremde (2010)

Din dorinta de a-si proteja fiul de un sot violent, Umay, o tanara din Turcia cu origini germane paraseste Istanbulul pentru a se reintoarce sa locuiasca in sanul familiei, la Berlin. Insa, membrii familiei sale, inca prizonierii valorilor comunitatii din care face parte, nu ii ofera primirea la care s-ar fi asteptat. Umay se vede obligata sa fuga din nou pentru a nu-i face pe ai sai de rusine…in plus, parintii sunt decisi sa o oblige pe Umay sa isi duca fiul sa locuiasca impreuna cu tatal sau. Departe de familie, Umay ia o decizie suprinzatoare.

Categorie 2010, Drama, Filme HD, Filme Online

Tag-uri Die Fremde 2010, Die Fremde 2010 film online subtitrat, Die Fremde 2010 online subtitrat, filme 2010, filme drama

Acum urmăresti filmul Die Fremde (2010) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(9 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit