Dance with Me (1998) – Online Subtitrat

La Houston, Ruby, o fosta campioana la dans cu inima ranita munceste la o scoala de dans in declin, cunoscuta sub numele de Excelsior. Decisa sa depuna toate eforturile necesare pentru relansarea carierei, Ruby incepe sa isi puna o multime de intrebari dupa ce Rafael, un cubanez seducator, isi face aparitia in cadrul scolii, decis sa aduca un suflu nou. Rafael o va ajuta pe Ruby sa scape de constrangeri si inhibitii chiar daca acesteia din urma ii este destul de greu sa ii inteleaga stilul de dans, mult prea liber pentru gustul sau. Amatorul Rafael o va invata multe pe profesionista Ruby.

Categorie Drama, Filme Online, Filme Vechi, Muzical, Romantic

Tag-uri Dance with Me 1998, Dance with Me 1998 film online subtitrat, Dance with Me 1998 online subtitrat, filme drama, filme muzical, Filme romantice, Filme Vechi

Acum urmăresti filmul Dance with Me (1998) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(26 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit