Cosimo e Nicole (2012)

Cosimo e Nicole (2012)

El este italian, ea este frantuzoaica. S-au cunoscut la Geneva si de atunci sunt nedespartiti. Acum, au revenit la Geneva datorita faptului ca amicul lor Paolo i-a implicat intr-un proiect ce vizeaza crearea de spatii pentru concerte in aer liber. In timpul montarii echipamentelor, Alioune, un tanar clandestin, cade si moare. Paolo si-ar dori sa evite problemele cu justitia. Prin urmare, Cosimo si Nicole il ajuta sa faca cadavrul disparut. Insa Nicole este bantuita de imaginea corpului zacand inert pe sol.

Categorie 2012, Drama, Filme HD, Filme Noi, Filme Online

Tag-uri Cosimo e Nicole 2012, Cosimo e Nicole 2012 film online subtitrat, Cosimo e Nicole 2012 online subtitrat, filme 2012, filme drama

Acum urmăresti filmul Cosimo e Nicole (2012) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(22 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit