Come Back to Me 2014 Film Online Subtitrat Gratis

Come Back to Me 2014

Come Back to Me 2014 Film Online Subtitrat Romana HD

Pe când era adolescent, Dale vede cum mama lui este, aparent, ucisă de tatăl lui dependent de droguri. Când soseşte poliţia, tatăl lui reacţionează violent şi aceştia îl omoară. Nişte ani mai târziu, în Las Vegas, Dale (Nathan Keyes) se mută în vecinătatea unui cuplu căsătorit, Sarah (Katie Walder) şi Josh (Matt Passmore), care se prezintă trecând pe la el şi oferindu-i prăjituri. Cu toate că e dezamăgit de faptul că acele prăjituri nu sunt făcute în casă, Dale le acceptă oricum.
Josh explică faptul că el este un croupier, iar Sarah este o studentă care a absolvit facultatea şi scrie o teză despre efectele pornografiei. Atunci când Sarah îl întreabă pe Dale de ce se uită la ea, el replică prin faptul că i se pare că seamănă cu cineva cunoscut – mai târziu reiese faptul că este vorba de mama lui. În timp ce Josh munceşte în turele obişnuite, Sarah începe să leşine şi se trezeşte panicată şi confuză de faptul că de fiecare dată se trezeşte în camere diferite faţă de cea în care a adormit şi în haine diferite.
Ea povesteşte aceste incidente prietenei sale Leslie (Laura Gordon), care se întâmplă să fie doctor. Leslie, care a avut şi ea parte de astfel de experienţe în trecut, îi pune un diagnostic şi îi prescrie nişte medicamente. Deşi un pic liniştită, Sarah observă că i-a dispărut o cicatrice de pe corp, lucru pe care nici măcar Leslie nu-l poate explica. Îngrijorat, Josh apelează la cineva şi îi face cadou soţiei sale o vacanţă surpriză la un hotel luxos. Acolo, Sarah are parte de câteva nopţi liniştite, însă când se întoarce acasă teroarea revine.
Urmăreşte online filmul Come Back to Me 2014 (Întoarce-te la mine), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Come Back to Me 2014 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Videoapi


Server Up2stream


Server VideoMega

(7 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit