Chris Pratt şi Jennifer Lawrence – cea mai sexy pereche de astronauţi în prima imagine …

Doi dintre cei mai populari actori de la Hollywood, Chris Pratt şi Jennifer Lawrence, vor face pentru prima dată pereche pe marele ecran în SF-ul Passengers, în regia lui Morten Tyldum (The Imitation Game). Primele fotografii oficiale din film, publicate de Entertainment Weekly, nu dezvăluie prea multe, dar creează parcă tabloul celei mai sexy perechi de astronauţi din filme.

În Passengers, Pratt şi Lawrence se află la bordul navei Avalon, drept mecanicul Jim Preston şi scriitoarea din New York, Aurora. Nava transportă peste cinci mii de pasageri, aflaţi în stare de somn criogenic spre o colonie îndepărtată. Călătoria durează 120 de ani, însă – pe la jumătatea ei – dintr-o defecţiune, Jim se trezeşte şi, pentru a nu petrece singur decadele viitoare, mai trezeşte un pasager, pe Aurora. Atracţia dintre ei sporeşte pe măsură ce nava dă tot mai multe semne că va ceda….

Morten Tyldum a ţinut să facă câteva remarci legate de chimia dintre cei doi actori şi surprizele plăcute pe care le aduce acest film.

(5 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit