„Brigada Sinucigaşilor” conduce box office-ul românesc pentru al treilea weekend la rând

Producţia Warner Bros. Pictures ,,Brigada sinucigaşilor” este o veritabilă figură eroică a box office-ului românesc, după ce a devenit încă o dată liderul încasărilor cu venituri de aproximativ 531.193 lei şi s-a bucurat de un număr de 24.170 spectatori.

Cu un cumul de peste 500 de milioane de dolari la box office-ul global, la nivel naţional cifrele înregistrate de ,,Brigada Sinucigaşilor” îi aduc încasări de 6.260.642 lei, fiind vizionat de 314.805 spectatori.

Scris şi regizat de David Ayer pornind de la personajele marca DC Entertainment, filmul îi aduce în rolurile principale pe Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman şi Viola Davis. Din distribuţia filmului mai fac parte Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach şi Karen Fukuhara.

Filmul ,,Brigada Sinucigaşilor” este produs de Charles Roven şi Richard Suckle, cu Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson şi Geoff Johns în calitate de producători executivi. Echipa de creaţie cu care a lucrat Ayer este formată din: directorul de imagine Roman Vasyanov, scenograful Oliver Scholl, editorul John Gilroy, designerul de costume Kate Hawley şi Jerome Chen, responsabil de efectele vizuale. Muzică este asigurată de compozitorul Steven Price.

(1 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit