Body Heat – Dorinta 1981 Film Online Subtitrat Gratis

Body Heat - Dorinta 1981

Body Heat – Dorinta 1981 Film Online Subtitrat Romana HD

În timpul unui val de căldură intens ce se abate asupra Statului Florida, avocatul Ned Racine (William Hurt) începe o aventură amoroasă cu Matty (Kathleen Turner), soţia unui om de afaceri bogat pe nume Edmund Walker (Richard Crenna). Ei fac tot posibilul să ţină ascunsă această aventură, însă Ned comite o eroare de-a se da la o prietenă de-a lui Matty, Mary Ann Simpson (Kim Zimmer), crezând că este ea. Curând, Matty îi spune lui Ned că vrea să-l părăsească pe Edmund, dar în acelaşi timp vrea şi o parte mare din averea acestuia.
Dacă ar dori să orţeze de el, Matty nu ar primi mai nimic din averea importantă pe care o deţine Edmund din cauza unui contract prenupţial pe care l-au semnat înainte de căsătorie. Ned sugerează că singura opţiune valabilă de-a obţine banii acestuia este aceea de-al ucide. În timp ce plănuiesc o cale de-al ucide pe Edmund fără a atrage suspiciuni asupra lor, Ned se consultă cu unul dintre clienţii săi interlopi, Teddy Lewis (Mickey Rourke).
Teddy este specialist în dispozitive explozive şi îi oferă lui Ned o bombă. Acesta se duce şi îl ucide pe Edmund, iar apoi plasează cadavrul într-o clădire abandonată faţă de care omul de afaceri avea anumite interese şi o aruncă în aer făcând să pară un accident. Problema apare atunci când anumite lucruri nu se leagă şi Matty împreună cu Mary Ann lucrează împreună la o conspiraţie care să le aducă o mulţime de beneficii în timp ce îl bagă pe Ned într-o situaţie fără ieşire.
Urmăreşte online filmul Body Heat – Dorinţa 1981, cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Body Heat – Dorinta 1981 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Ok


Server OpenLoad


Server VideoMega

(2 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit