Bad Turn Worse (2013)

Bad Turn Worse (2013)

Bobby si Sue urmeaza sa paraseasca Texasul natal. Urmeaza sa plece la colegiu, lasandu-l in urma pe B.J. , iubitul lui Sue. Intr-una din ultimele nopti petrecute impreuna, B.J. decide ca ar trebui sa faca ceva deosebit. Decide sa jefuiasca seiful sefului sau Giff. Nu i-a fost greu sa ghiceasca codul de acces, acesta fiind format dintr-o variatie a numarului sau favorit, 69. A doua zi, Bobby si B.J. isi fac aparitia la munca de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Giff isi bate cu salbaticie paznicul, suspectandu-l de comiterea jafului. In incercarea de a-i salva viata acestuia, Bobby ia vina asupra sa, marturiseste ca el a furat banii. Giff ii spune ca daca vrea sa il lase in viata, va trebui sa comita un jaf si mai mare, sa fure de la Big Red, un mafiot rival.

Categorie 2013, Crima, Filme HD, Filme Online, Thriller

Tag-uri Bad Turn Worse 2013, Bad Turn Worse 2013 film online subtitrat, Bad Turn Worse 2013 online subtitrat, filme 2013, Filme Crima, Filme Thriller

Acum urmăresti filmul Bad Turn Worse (2013) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(1 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit