Abduction – Rapirea (2011)

Abduction – Rapirea (2011)

Nathan este un adolescent obisnuit care isi petrece timpul in compania prietenilor sai si este indragostit in secret de vecina sa Karen. Lucrand la un proiect scolar, Nathan si Karen dau peste un site dedicat persoanelor disparute. Mare ii este mirarea cand gaseste o poza a sa din copilarie. Dupa ce a incercat fara succes sa contacteze autoritatile pentru a se lamuri cu privire la aceasta situatie, decide sa se reintoarca acasa. La scurt timp, parintii sai adoptivi sunt asasinati sub ochii sai, obligandu-l pe Nathan sa fuga impreuna cu Karen. Nathan nu stie in cine mai poate avea incredere.

Categorie 2011, Actiune, Filme Online, Mister, Thriller

Tag-uri Abduction 2011, Abduction 2011 film online subtitrat, Abduction 2011 online subtitrat, filme 2011, filme actiune, Filme Mister, Filme Thriller

Acum urmăresti filmul Abduction – Rapirea (2011) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

Server 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(21 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit