A Matter of Faith (2014)

A Matter of Faith (2014)

In primul sau an de facultate, credinta unei tinere este bulversata in timpul unui curs de biologie in care profesorul Marcus Kaman le spune studentilor sai ca evolutia reprezinta raspunsul la originile vietii. Cand tatal tinerei banuieste ca ceva se intampla cu fiica sa, incepe sa studieze situatia. Ceea ce descopera il lasa fara cuvinte. Preocupat de faptul ca fiica sa de indeparteaza din ce in ce mai tare de religie si de el, incearca sa o aduca pe calea cea buna, sa ia atitudine. Decide sa il confrunte pe profesorul fiicei sale. Insa fiica sa este rusinata de aceasta situatie.

Categorie 2014, Drama, Filme HD, Filme Noi, Filme Online

Tag-uri A Matter of Faith 2014, A Matter of Faith 2014 film online subtitrat, A Matter of Faith 2014 online subtitrat, filme 2015, filme drama

Acum urmăresti filmul A Matter of Faith (2014) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(15 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit