A Deadly Adoption (2015)

A Deadly Adoption (2015)

Robert Benson este un autor de succes iar sotia sa, Sarah, are o afacere cu mancare organica. In timpul celei de-a doua sarcini, Sarah a avut parte de un accident din cauza caruia nu mai poate avea copii. Casnicia lor a inceput sa scartaie din cauza numeroaselor probleme. In incercarea de a-si salva casnicia, cei doi decid sa adopte un copil. O aleg pe Bridgette, insarcinata in sase luni, fiind de acord sa aiba grija de ea pana in momentul nasterii. Insa Bridgette nu este ceea ce pare, cei doi soti fiind in pericol de moarte dupa ce au fost de acord ca Bridgette sa locuiasca impreuna cu ei.

Categorie 2015, Drama, Filme Noi, Filme Online, Thriller

Tag-uri A Deadly Adoption 2015, A Deadly Adoption 2015 film online subtitrat, A Deadly Adoption 2015 online subtitrat, filme 2015, filme drama, Filme Thriller

Acum urm─âresti filmul A Deadly Adoption (2015) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(12 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit