A Conspiracy of Faith / Flaskepost fra P (2016)

A Conspiracy of Faith / Flaskepost fra P (2016)

Intr-un orasel izolat, o frate si o sora au disparut fara urma, nimeni nu mai stie nimic de ei. In mainile politistilor ajunge un mesaj in sticla, un strigat de ajutor din partea unui baietel de opt ani tinut in captivitate. Carl si Assad sunt cei care se ocupa de acest caz. Pe masura ce investigatia avanseaza, Carl descopera ca au de a face cu un caz oribil de crima. Un caz din care nu lipseste fanatismul religios. Investigatia celor doi are drept punct de pornire rapirea celor doi frati pe care, dintr-un motiv sau altul, parintii nu i-au declarat disparuti.

Categorie 2016, Drama, Filme Noi, Filme Online, Mister, Thriller

Tag-uri A Conspiracy of Faith 2016, A Conspiracy of Faith 2016 film online subtitrat, A Conspiracy of Faith 2016 online subtitrat, filme 2016, filme drama, Filme Mister, Filme Thriller

Acum urm─âresti filmul A Conspiracy of Faith / Flaskepost fra P (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(15 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit